Kako pametno kombinovati pastelne nijanse u svom prolećnom izgledu

Kombinacije koje svakako vredi kopirati.

Modni editorijali, dizajnerske kolekcije, objave na društvenim mrežama modnih stručnjaka i influenseri - svi potvrđuju da se pastelne nijanse sada smatraju sinonimom za proleće i jedan su od top trendova u modi ove godine.

Pastelni tonovi boja učiniće da vaši setovi odišu svežinom i prefinjenošću, dok ako želite da kreirate još impresivnije stajlinge, pastelne nijanse možete kombinovati jedne sa drugim.

Nežna nijansa ljubičaste se savršeno slaže sa bojom nane, bebi roze sa plavom, ali i sa limun žutom. Pastelno roze i svetloplava su jedna od najposebnijih kombinacija, baš kao i menta zelena sa svetlo žutom. Pastelne nijanse su tako posebne i uvek mogu poboljšati izgled, ali kada se kombinuju međusobno, stilski uspeh je gotovo siguran.

Ne zaboravite da ove boje direktno utiču na vaše raspoloženje. Dakle, u ovom trenutku, dok se krećemo ka ukidanju mera, kombinacija „srećnih“ boja će vam izmamiti osmeh i stvoriti najupečatljivije kombinacije za vaše šetnje.

Ako naravno spadate u kategoriju žena koje su malo opreznije ili jednostavno ne znate kako da kombinujete pastelne nijanse, u galeriji smo izdvojili neke kombinacije koje svakako vredi kopirati.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group