Kako odabrati pravi kaput za nošenje u zavisnosti od temperature

Sve što treba da znate.

Kaput je protagonista zimske mode i predmet koji krade prve utiske. Takođe je naš najbolji prijatelj za dane sa veoma niskom temperaturom, međutim, čak i ako u svojoj kolekciji imate sve potrebne kapute, uvek ćete se pitati koji je kaput idealan za svaku temperaturu. Nekih dana ćete nositi veoma topao kaput koji će vas naterati da se znojite, a nekih dana tanji koji vas neće dovoljno zagrejati. Da bismo vam pomogli da se nosite sa ovim problemom, odabrali smo tri različite temperature i kapute koji su idealni za određenu priliku.

Različita temperatura - Različiti kaputi

Na 15°C

Čim vremenska prognoza pokazuje da je temperatura dostigla oko 15°C, to znači da smo dočekali zimu. Međutim, ova temperatura ne znači da treba da nosite najtoplije kapute iz svoje kolekcije. Tanji kaput ili trenč mantil su svakako obavezni, kako biste se osećali udobno tokom dana.

Na 10 ° C

Čim primetite da temperatura padne na 10°C, to znači da morate da izvadite toplije kapute i udobne jakne, jer su idealni za ovaj period. Pogotovo ove godine kada nam trendovi predlažu da svoj stil nadogradimo puf jaknama jarkih boja, ali i dezenima poput kariranog kaputa – uz ove komade zima će postati vaše omiljeno godišnje doba.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Caroline Daur (@carodaur)

Na 0 ° C

Ne postoji bolji način da se nosite sa veoma niskom temperaturom od izbora kaputa od veštačkog krzna bilo neutralne nijanse poput crne ili braon ili vaše omiljene svetle boje. Kada živa padne na nulu, automatski je vreme da obučete svoje veštačko krzno. Na sreću svih nas, modni brendovi su obezbedili kapute od krzna u različitim dužinama i bojama, tako da možete odabrati dizajn koji odgovara vašem ležernom i formalnom izgledu. Alternativno, kaputi i jakne sa veoma toplim postavom su podjednako dobar izbor za veoma hladne dane. Ako imate jedan od ovih u svojoj kolekciji, vreme je da ga nosite. Ukoliko nemate, vreme je za kupovinu.

Dodatni savet

Još jedan način da se nosite sa velikom hladnoćom, a da pritom ne napravite ni najmanji propust u svojim stilskim izborima, jeste da pratite omiljeni stilski trik modnih stručnjaka. Odnosno, slojevitost. Kaput preko jakni, krzno preko jakne, kardigani ili blejzer ispod jakne. Kombinacije su beskonačne, a cilj je jedan - obući se što toplije, osećati se prijatno i izgledati moderno. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by StreeTrends (@streetrends)

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group