Kako nositi čizme ovog proleća: 15 stajlinga koji će vas inspirisati!

Proleće obično povezujemo sa sunčanim danima, laganom obućom i prozirnim odevnim komadima.

Ali, s obzirom da ovo godišnje doba počinje u martu, mesecu koji je još uvek relativno hladan i ima mnogo padavina, a završava se u maju, mesecu koji dozvoljava čak i kupanje u moru, to znači da bar u prvoj polovini sezone možete udobno da nosite čizme.

I nekako dolazimo do dela pitanja „koje čizme biramo za proleće?“ Polu čizme su svakako izbor koji može poslužiti vašem prolećnom stilu, jer  zadovoljavaju potrebu za toplinom i zaštitom od hladnoće, a idealno se slažu i sa pantalonama, suknjama i haljinama. Čizme od antilopa su takođe odličan izbor i izgledaju savršeno u kombinaciji sa haljinama i modernim kargo pantalonama. Modeli koji se posebno izdvajaju ovog proleća i koje devojke rado nose su kaubojke i „vojne“ čizme u crnoj boji koje se slažu sa svim odevnim komadima iz garderobera.

Čizme sa krznenom postavom, vodootporne, zdepaste čizme i čizme preko kolena treba odložiti i pravo je vreme da investirate u čizme u jarkim bojama koje će pružiti notu vitalnosti vašem prolećnom stajlingu.

U galeriji pogledajte kako influenserke koje pomno prate trendove nose čizme ovog proleća i kakve modele biraju.

« 13 14 15 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group