Jednostavni saveti za stilizovanje koji će odmah nadograditi čak i najjednostavniji izgled

Saveti za stajling koji će zimski #ootd učiniti posebnim.

Kroz koju god sezonu prolazimo, bez obzira na naš stil ili priliku, uvek će postojati saveti za stilizovanje koji će imati mogućnost da unaprede naš izgled.

To su oni mali potezi koje možemo da uradimo u vezi sa stajlingom i trenutno ga nadogradimo, čak i ako nosimo basic komade iz naše kolekcije kao što su naše omiljene farmerke ili crni monohromatski izgled.  

Nosite hulahopke, čak i uz pantalone: prozirne, čipkane ili mrežaste hulahopke će biti detalj koji će bez sumnje nadograditi vaš izgled. S jedne strane će vas zagrejati kada je hladno, a sa druge strane će ulepšati vašu odeću.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sylvie Mus (@sylviemus_)

Nosite poseban kaput: To može biti kaput jarke boje ili upečatljivog uzorka. Kaputi su komadi koja odmah ostavljaju utisak, pa je vredno investirati u nekoliko modela. Takođe, ne morate posebno da brinete o stajlingu, jer je dovoljno kombinovati moderan kaput sa totalno crnim stjlingom ili uopšte sa osnovnim nijansama.

Dodajte smelu boju: Čak i ako nosite crni monohromatski stajling, možete dodati dodatak u nekoj smeloj nijansi. Uparite svoje mokasine sa čarapama jarkih boja, dodajte šareni šal ili držite torbu u smeloj nijansi. Vaš izgled će odmah biti moderniji i lepši.

Ne zaboravite na dodatke: zima je savršeno vreme da eksperimentišete sa svojim stilom tako što ćete nositi više modnih dodataka. Pored klasike, a to su nakit, torbe i cipele, možete investirati u više šalova, rukavica i šešira. Oni će vas zaštititi od hladnoće i učiniti vaš izgled posebnim.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group