Izgleda da se venčanica Keri Bredšo vraća u drugom delu „And Just Like that“

Na novim fotografijama sa snimanja druge sezone „And Just Like that“ junakinja Keri Bredšo ponovo oblači veoma važnu haljinu - venčanicu.

Reč je o modelu Vivienne Westwood koji je Sara Parker nosila u filmu Seks i grad iz 2008. Upravo u tom trenutku se spremala da se uda za gospodina Biga, ali ju je verenik brutalno napustio. Ovog puta, međutim, u životu jake i nezavisne heroine dolazi do ozbiljnih promena.

Iako je Keri prvobitno nosila obimnu haljinu sa satenskim belim potpeticama i dramatičnim velom, sada haljinu upotpunjuje modernijim detaljima. Venčanicu sada Keri nosi sa tirkiznim štiklama, odgovarajućim rukavicama i tirkiznim satenskim ogrtačem. Svi ovi elementi dopunjuju paunovo pero na njenoj glavi, što nagoveštava svojevrsni nastavak originalne priče.

Na novim fotografijama sa snimanja još nije jasno šta će nositi njene bliske prijateljice Šarlot i Miranda, ali su se u filmu obe pojavile u raskošnim haljinama do poda. Datum premijere druge sezone „And Just Like that“ još nije određen, ali fotografije sa seta nam dokazuju da Keri ostaje modna ikona.

U jednoj sceni, Sara je viđena kako nosi kombinezon koji je kombinovala sa Dior gladijatorskim sandalama iz prvog filma Seks i grad i malom Fendi baget torbom koja je upravo stigla na pistu Kima Džonsa prošlog meseca. Možda je najbolji deo ovog izgleda bila JW Anderson torba u obliku goluba od 890 dolara, koja je bila dašak svežeg vazduha.

Svojim stilom Keri oduševljava gledaoce od lansiranja serije 1998. godine, zahvaljujući odličnoj sposobnosti da kombinuje potpuno neočekivane stvari, a u novoj sezoni čekamo stilska rešenja koja ćemo pozajmiti više puta u stvarnom životu!

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group