Izazovni crni kupaći kostimi koji osvajaju na prvi pogled

Ako ste u dilemi šta ovog leta nositi na plažu, predlažemo vam nešto što ne izlazi iz mode - kupaće kostime u crnoj boji, bezvremenske i neprevaziđene.

Elegantni, ženstveni, izazovni – da li je potrebno više od toga? Sa njima nikad ne možete da pogrešite. Crni kupaći kostimi su priča za sebe i odraz su istančanog stila.

Može vam se učiniti da je crna pomalo monotona, ili još gore – istrošena varijanta, ali je ona sve samo ne – dosadna. Ako ste dovoljno smeli da joj se prepustite ovog leta, i ostavite po strani kupaće kostime u koloru, pripremili smo za vas u našoj galeriji vrlo primamljive varijante crnih bikinija.

DVODELNI KUPAĆI KOSTIMI

Ako vam prija ideja dvodelnog kupaćeg kostima u crnoj boji, on je ovog leta poprilično bogat što se kombinacija tiče, materijala, tekstura i detalja. Retro varijante su posebno popularne, dakle oni kostimi dubokog dekoltea i visokog struka, koji naglašavaju vaše obline. Takođe nezaobilazni su i kostimi modernijih kreacija, koji se ističu različitim varijantama opisivanja vašeg struka, grudi, ukrštanjem na leđima ili na stomaku.

JEDNODELNI KUPAĆI KOSTIMI

Ovi kupaći kostimi su savršeni za odbojku na pesku i žurke na plaži, a mogu biti poprilično izazovni. Od modela koji naglašavaju ramena, struk, ističu grudi, do onih koji imaju dubok dekolte ili neki upečatljiv detalj, ukrašeni vezom, perlama, čipkom ili trakama, jednodelni kupaći kostimi u crnoj boji su sve što vam ovog leta nedostaje pri odlasku na plažu.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group