Evolucija stila Viktorije Bekam

Seksepilna "Spice Girl" koja je evoluirala u vrhunsku modnu ikonu.

Istina je da nema mnogo nepoznatih informacija o životu Viktorije Bekam, budući da ona i njena karijera okupiraju svetsku štampu više od dve decenije. Ali jedna od najvažnijih i najzanimljivijih informacija je da se Viktorija Bekam lako može opisati kao slavna ličnost sa najvećim stilskim razvojem tokom godina. Svaki period njenog života, od 1994. godine kada je započela karijeru u muzičkoj industriji do danas, najviše se ogleda kroz njen izgled, na sceni, ali i van nje.

Promene u njenom oblačenju i njenoj estetici, zapravo, tolike su da bi čovek pomislio da se ne mogu desiti u jednom životu. Međutim, Viktorija Bekam spada u kategoriju žena koje svoj imidž ne shvataju tako ozbiljno. Eksperimentisala je i pravila stilske greške koje bi svakako želela da zaboravi. Ali sada, sa 47 godina, postigla je mnogo. Ona rukovodi osobljem modne kuće, postavlja trendove, smatra se ikonom stila, dok je autentična influenserka koja utiče i inspiriše milione žena.

Era "Spice Girls".

Viktorija Adams započela je karijeru sredinom 1990-ih kao članica benda "Spice Girls" koji se do danas smatra jednim od kultnih ženskih bendova u muzičkoj industriji. „Spice Girls” su na svojim koncertima punile stadione hiljadama ljudi i bile su ikone stila tog vremena. U tim godinama, neodoljiva seksepilnost Viktorije Bekam bila je glavni junak njenih nastupa. Volela je mini haljine, korsete i grudnjake koji bi istakli njeno telo i nosila je komade sa potpisom dizajnera Toma Forda.

"It" par

2000-ih su se „Spice Girls” raspale i Viktorija Adams je postala Viktorija Bekam, nakon što se 1999. udala za jednog od najpoznatijih fudbalera Dejvida Bekama. Njih dvoje se ističu kao it par decenije i izdvajaju se, između ostalog, po svom stilu. Jedno od njihovih najboljih pojavljivanja u istoriji je na Met Gala 2008. kada se Dejvid Bekam pojavio na crvenom tepihu u crnom odelu a Viktorija Bekam u beloj čipkanoj haljini. Međutim, par je takođe imao neke kontroverzne nastupe na primer kada je Viktorija Bekam nosila kožne korsete ili mini haljine sa zebra printom što se ne može smatrati stilskim uspehom.

Njen stil danas

Velika promena i evolucija u stilu Viktorije Bekam počinje u kasnim 2000-im kada je odlučila da u svoju garderobu doda elegantnije modne dizajnere kao što su Karl Lagerfeld koji je dizajnirao za Chanel i Roberto Cavalli. U stvari, 2007. godine, Viktorija Bekam se pojavila u prvom redu nedelje visoke mode u Parizu sa svojom dobrom prijateljicom Kejti Holms, u periodu koji označava veliku promenu u njenom stilu.

Od 2008. godine do danas, kada poseduje svoju ličnu kompaniju, Viktorija Bekam je napravila najvažniji razvoj u pogledu svog stila. Njeni outfiti kreiraju trendove i mnogo puta pokazuje stilski put i drugim ženama. Ona voli minimalističke linije, ali ne okleva da nosi svetle boje i šare. Posebno preferira odela, uglavnom u neutralnim nijansama poput bele i crne. Ona voli androgeni stil i farmerke, štikle i bele košulje, usuđuje se na kombinacije blok boja i monohromatske komplete.

Stilsku evoluciju Viktorije Bekam od 1995. do danas pogledajte u galeriji fotografija.

« 34 35 36 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group