En Hatavej je pretvorila klasičnu belu košulju u svečanu haljinu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BVLGARI Official (@bvlgari)

Ako ovo nije savršena haljina za leto, onda ne znamo šta jeste!

En Hatavej je prisustvovala Bvlgari događaju u Rimu u zadivljujućoj haljini koja je kombinovala klasičnu eleganciju sa modernom estetikom. Haljinu je kreirao Zac Posen za Gap.

Glumica je iz hotela Bvlgari izašla u haljini sa širokom kragnom koja je služila kao neka vrsta bretela, od kojih joj je jedna labavo pala preko ramena. Haljina je bila zakopčana samo u struku, otkrivajući prozirni, beli Gap korset dok je seksi prorez do butine na nozi učinio da odeća izgleda elegantnije, a En divnija nego ikad. Svoj stajling je upotpunila odgovarajućim belim cipelama sa visokom potepticom i sjajnom šminkom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zac Posen (@zacposen)

 

Da bi upotpunila svoj izgled, Hatavej se odlučila za Bvlgari dragulje, uključujući blistavu ogrlicu sa dijamantima i plavim safirom, srebrnu narukvicu i odgovarajuće minđuše i prsten sa dijamantom i safirom.

Ova haljina je bila posebna kreacija za En Hatavej, ali prema saopštenju za štampu, sličan dizajn će uskoro biti dostupan na gap.com. Gap nastavlja sa inovacijama, kombinujući pristupačnu sa visokom modom i kao i uvek, koristi najpoznatije poznate ličnosti da promoviše svoje modele.

Međutim, mi definitivno želimo baš ovu haljinu!

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group