Moda - Stil

Elegantan potpuno siv zimski autfit

Čuli ste verovatno da su siva i žuta boja zvanično – boje 2021. godine.

Ako ih uvrstite među svoje odevne predmete, nema sumnje da ćete biti primećeni i u trendu. Međutim ako žuta boja ipak nije za vas, i ako vam više prija neutralniji kolor, siva bi mogla da bude savršen izbor. Monohromatski stil oblačenja i dalje je na samom vrhu najupečatljivijih i najzanimljivijih, a ako odaberete sivi ton, učinićete svoju pojavu ne samo modernom već i vrlo elegantnom.

Budući da je svuda oko nas još uvek zima i da vam je pri izlasku iz kuće potreban slojevit vid odevanja, sa sivom bojom vrlo lako možete da stvorite zanimljivu kombinaciju. Sive nijanse dobro funkcionišu jedna sa drugim, ne stvarajući pri tom opterećavajući vizuelni utisak. Vaš izbor može da bude sportski autfit uz jogger pantalone i dukserice sa kapuljačama, ili ležeran sa oversized džemperima i sivim pantalonama. Rezultat je u svakoj kombinaciji fantastičan.

POSLOVNI SIVI AUTFIT

Ako ste u potrazi za jednostavnim i elegantnim poslovnim sivim autfitom, predlažemo da posegnete za sivim pantalonama na peglu, koje će vam odlično stajati uz sivu rolku i sivi sako. Ako volite komotnije varijante odevanja, potražite sive pantalone dubokog struka i uparite ih sa vaši omiljenim sivim džemperom. Sive metalik ciepele u ovoj kombinaciji će vam odlično stajati.

SIVI AUTFIT ZA SVAKI DAN

Ukoliko tražite idealnu kombinaciju za svakodnevno nošenje ne propustite ove zime priliku da prošetate svetlo sivi kaput, lagani sivi džemper, pantalone sa podvrnutim nogavicama u sivom tonu i svakako sivi šal. Takođe ako želite nešto ženstveniju pojavu odaberite sivu dugu suknju u kombinaciji sa sivim kardiganom, ili neodoljivu sivu džemper haljinu, koja će vam odlično stajati uz sive duboke čizme.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group