Ekstremne čizme Kim Kardašijan teraju nas da se radujemo zimi

Njene čizme do butina su „super-hot“.

Kim Kardašijan uvek posvećuje posebnu pažnju cipelama kada je u pitanju svakodnevni stil, od upadljivih Balenciaga Knife potpetica do Dolce & Gabbana sandala koje se nose sa prozirnim čarapama. Kako se sve više približavamo zimi, sada je vreme da zvezda predstavi najupečatljivije čizme predstojeće sezone.

Objektiv je primetio Kim Kardašijan u Njujorku u veoma modernoj odevnoj kombinaciji. Svu pažnju privukle su njene crne Balenciaga čizme visoke do butina koje je kombinovala sa belom mini haljinom i mantilom u istoj nijansi brenda Balenciaga. Svoj stajling je upotpunila crnim naočarima i srebrnom torbom Hourglass.

Inspirišite se modernim stajlingom Kim Kardašijan i dočekajte zimu sa parom ekstremnih kožnih čizama, koje će sigurno nadograditi i najjednostavniji izgled, a vi ćete ih nositi na mnogo različitih načina. Odlučite se za monohromatski stajling kako bi vaše seksi kožne čizme zauzele centralno mesto. 

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group