Điđi Hadid nam pokazuje kako da nosimo jednodelni kupaći kostim kao korset

Djidji hadid u kupacem kostimu

Supermodel je kreirala ekskluzivnu liniju kupaćih kostima, koju je predstavila na najsjajniji način.

Pre nekoliko nedelja, Điđi Hadid je sarađivala sa svojom prijateljicom iz detinjstva Frančeskom Aijelom, vlasnicom brenda Frankies Bikinis na dizajnu ekskluzivne kolekcije kupaćih kostima i odeće za odmor. Rezultat njihovog kreativnog susreta bila je serija specijalnih kupaćih kostima sa ženstvenim detaljima koji se mogu nositi u mnogim prilikama – a to dokazuje nedavni izgled Điđi Hadid.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Na žurci povodom predstavljanja kolekcije u Njujorku, supermodel je potvrdila da ne morate biti na plaži da biste obukli kupaći kostim iz kolekcije. Sa pantalonama sa niskim strukom, belim potpeticama i plavom klač torbom Louis Vuitton, Hadid je ukombinovala jednodelni kupaći kostim noseći ga kao gornji deo.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

„Stvaranje ove kolekcije je bilo nešto posebno za mene jer svaki komad uključuje detalj koji je ili povezan sa našim prijateljstvom ili sa trenucima u mom ličnom životu“, objasnila je Điđi. Rođenje njene ćerke je definitivno bila velika inspiracija za printove uključene u kolekciju, koji su uglavnom romantični, razigrani i ženstveni. Boje kupaćih kostima, ali i odeće za plažu su nežne, pastelne i diskretne, poput puter žute, bebi plave i svetloroze.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group