Deva Kasel izgledala je kao Odri Hepbern na reviji Dior

U utorak, 28. februara, održana je Dior revija za sezonu jesen-zima 2023.

Događaj je privukao međunarodne poznate ličnosti i prijatelje brenda, a među njima je bila i ćerka Monike Beluči, Deva Kasel, koja je izgledala kao Odri Hepbern.

Deva Kasel osvaja modnu industriju. Ćerka Monike Beluči i Vensana Kasela već se može pohvaliti saradnjom sa brendovima kao što su Dolce & Gabbana, Valentino, Prada i Jacquemus. Kada ne učestvuje na revijama, voli da ih gleda iz publike dok svojim stajlinzima uvek impresionira.

Manekenka je 28. februara stigla u Pariz, gde je održana revija najnovije Dior kolekcije. Za tu priliku nosila je haljina-košulju francuske modne kuće koju je kombinovala sa mrežastim hulahopkama, satenskim štiklama, crnom torbicom The Lady 95.22 i minđušama Cartier. Frizura Deve Kasel je takođe privukla pažnju. Osamnaestogodišnjakinja je ispravila svoje obimne lokne i zakačila ih u elegantan rep, dok su joj šiške prebačene preko čela u stilu Odri Hepbern. I iako manekenka najčešće liči na svoju majku, Moniku Beluči iz devedesetih, ovoga puta je ličila na zvezdu „Doručka kod Tifanija”.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group