Detalji koji vam trebaju ove jeseni

Da li ste spremni za jesen?

Pripremili ste sigurno svoja čula za opojne mirise i predivne boje kojima nas jesen uvek srdačno obraduje. Verovatno ste se već upustili i u neke DIY projekte izrade dekoracije za vaš dom, kako bi ga ukrasili u stilu jeseni. Svakako ono što jedna dama ne propušta je prilika za novom jesenjom bojom kose, frizurom i make up-om. Ali da li ste svoju garderobu pripremili za jesenji period?

Oproštaj od laganih letnjih haljina nije ni malo bio lak, priznajemo. Takođe rekli smo zbogom i svim onim letnjim sandalama i papučama. Ali nema razloga za melanholičnim osećanjima jer vam jesen daje priliku da prošetate široku paletu garderobe koja nestrpljivo čeka da pokaže vaš stil. Pozivam vas stoga da uplovite sa nama u avanturu isprobavanja kariranih detalja, kožnih kaputa i jakni kao i udobnih pletenih momenata, koji nagoveštavaju dolazak zime.

Može vam se učiniti da vam je za savršen jesenji autfit potrebna gomila novca, ali moramo vam otrkiti tajnu – nije svaka modna izjava skupa koliko možda mislite. Potrebno je samo znati prikazati prave detalje. Ako se fokusirate na kvalitetnije komade garderobe, primetićete da vas one zapravo manje koštaju od potrošne garderobe koju nakon jedne sezone morate da bacite jer je neupotrebljiva.

Dakle, ako ste zainteresovani da saznate šta se nalazi na listu artikala za ovo - jesenji stil oblačenja, zavirite u našu galeriju. Od laganih mantila i karidgana, preko gležnjača, pa sve do kratkih teksas jakni i midi suknji. Prijatno će vas, verujemo iznenaditi činjenica da većinu datih komada garderobe i aksesoara već imate u svom posedu.

Ž.J.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group