Moda - Stil

Casual look izgleda još opuštenije u novoj ARKET kolekciji

Ako je vaša prva asocijacija na proleće i leto lepršavost i sloboda pokreta, onda je najnovija Arketova kolekcija haljina idealna za vas.

I zaista, lepršavost i sloboda pokreta su imperativ tokom predstojećih vrelih meseci, pa ne čudi što se modni tim koji stoji iza najnovije Arket kolekcije svojski potrudio da nam upravo to i omogući.

Lanena odeća za prozračan letnji look – tako bi se u osnovi mogla opisati ideja koja stoji iza svakog komada odeće, idealnog za izležavanje po kući ali i šetnju sa prijateljima po parku.

Opuštene ženske tunike i haljine sa razbarušenim detaljima koje se mogu idealno upariti sa šeširima i kačketima radi postizanja najopuštenijeg mogućeg izgleda.

Odgovarajući kompleti košulja i pantalona od lana dolaze u prigušenoj paleti boja, a u stopu ih prate i bikini set u boji jorgovana koji se takođe može nositi kao dnevna odeća sa gornjim delovima na kopčanje.

Kolekciju dodatno upotpunjuju originalno dizajnirane sandale kao i slamnate torbe za plažu.

Bez obzira na to za koji biste se komad Arketove nove kolekcije prvo uhvatili, jedno je sigurno – casual look nikada nije izgledao opuštenije.

Izvor: hypebae

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group