6 ideja za najmoderniji izgled posle plaže

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lena Gercke (@lenagercke)

Letnji odmor je period koji čekamo cele godine da bismo ostavili obaveze, prikupili nova iskustva i napunili baterije.

Čim stignemo na određenu destinaciju, sve što želimo je da zaronimo u more, a kako se podne bliži priželjkujemo da se nađemo u lokalnom restoranu i probamo tradicionalne specijalitete. Kasnije, kada sunce zađe, počinje zabava: zabave na plaži, hladni kokteli i šetnje uskim ulicama. Ko ima vremena i želju za duge sate pripreme? Bezbrižno letnje raspoloženje traži stajlinge koji se lako kreiraju i brza rešenja.

Sve što stane u našu torbu za plažu dolazi u obzir. Haljina od satena koja ide uz sve naše ravne sandale, ultimativni letnji komplet: pareo suknja i top, udobne bokserice koje se lako kombinuju sa našim bikini topom i maramom za kosu, ali i mini suknja koji će izgledati savršeno uz belu košulju.

Kada su u pitanju frizura i šminka, nema potrebe za stresom. Uživajte u prirodnim talasima i igrajte se sa kremastim teksturama i prirodnim sjajem vaše osunčane kože.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nane Miller (@naneemiller)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EMELIE LINDMARK (@emitaz)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leia Sfez (@leiasfez)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ERICA KVAM (@ericakvam)

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group