5 trikova da izgledate seksi i elegantno u isto vreme

Možda ste u dilemi kako da u isto vreme izgledate elegantno i seksepilno.

To je veoma jednostavno ukoliko znate pet jednostavnih trikova.

Visoke potpetice

Jedan od najsigurnijih načina da izgledate seksi je da nosite visoke potpetice. Ukoliko želite da u isto vreme izgledate elegantno, izbegavajte da nosite previsoke potpetice. Potpetice od 15 centimetara sa platformom neće ostaviti utisak elegancije. Najbolja visina potpetice je od 4 do 8 centimetara.

Punđa

Ukoliko imate dugu kosu, možete da napravite interesantnu punđu koja će izgledati lepo i elegantrno. Možete je napraviti vrlo lako i nositi je na razne načine. Preko dana birajte labave punđe sa pletenicima, dok za večernje izlaske, kada je elegancija neophodna, predlažemo delikatnije punđe.

Pencil suknja

Pencil suknja je odevni komad koji morate imati u svom ormaru ukoliko želite da ostavite utisak elegantne žene. Suknja pencil kroja je apsolutno seksi, naglašava ženske obline i savršeno pristaje većini žena. Ovaj odevni komad je neizostavan i nikad ne izlazi iz mode.

Crveni karmin

Možete da ga volite ili ne, ali crveni ruž je definitivno seksi. Možda mislite da vam ne pristaje crveni karmin? Postoji mnogo nijansi od kojih sigurno možete da izaberete jednu za sebe. Kombinujte ga sa crvenim lakom za nokte, to je svakako pravi izbor za seksi izgled.

Čarape

Ako želite istinski da izgledate senzualno i ženstveno nosite čarape. Svakako bi bilo dobro da nosite rezervni par, za svaki slučaj. Čarape će naglasiti vaš seksepil i eleganciju.

 

M.L.

 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group