5 tajni da izgledate kao Francuskinja

Samo jedan pogled na pariske modne blogerke je dovoljan da se zapitate kako one izgledaju ultra moderno i to bez previše truda!

Francuskinje imaju poseban stil, izgledaju izuzetno šik, ali da to ne izgleda kao da provedu večnost ispred ogledala. Do danas, niko nije bio u stanju da tačno definiše kako se to treba obući da izgledate kao Francuskinja. Ali, to ne znači da će zauvek biti misterija! Evo nekoliko neverovatnih saveta koje morate pratiti ako želite da izgledate poput francuskih žena:

Osnovni odevni komadi

Garderoba Francuskinja se zasniva na kvalitetu, a ne na kvantitetu. Umesto 50 odevnih komada u vašem ormaru, od kojih je polovina “nemam pojma šta da radim sa tim”, probajte da investirate u klasičnu i kvalitetnu garderobu koja ne izlazi iz mode. Kupite osnovne odevne komade koje lako možete kombinovati. Potrebna vam je: bela majica, suknja na kopčanje, crne baletanke, prugasta majica, crne pantalone, kvalitetan blejzer i tako dalje.

Prugasta majica

Pruge nikad ne izlaze iz mode. Prugasta majica ima moć da i najobičnije odelo učini modernim. Vežite svilenu maramu oko vrata i odaberite svoje omiljene baletanke. Ako možete, priuštite sebi Breton prugastu majicu koja će vam trajati mnogo godina.

Igrajte se neutralnom paletom boja

Odeća u neutralnoj paleti boja: crna, braon, nude, bela, siva i krem je obavezna u vašem ormaru. Ove boje su omiljene u garderoberu svake Parižanke. Možda vam ova paleta boja izgleda dosadno, ali uz odgovarajuće modne dodatke u pop bojama stvorićete izgled poput Francuskinja.

Ne zatvarajte oči pred trendovima

Iako je zabavno da se ugledate na najnove trendove svake godine i sezone, to može biti bolan proces. Potrošićete mnogo novca, a takvu odeću možete nositi samo jedne sezone. Francuskinje ne prate svaki trend koji vide na pisti. Fokusirajte se na kupovinu odeće koja odgovara vašem telu i to će vam pomoći u situacijama "Nemam šta da obučem!"

Haljina 

Stil je lični izbor, i to sa razlogom! Jedna od najvažnijih navika ljudi sa stilom je da se oblače za sebe, a ne za druge. Ne pokušavajte da odećom impresionirate druge, već odaberite odeću u kojoj se vi dobro osećate. Jednom kada ovo savladate, vi će stvoriti garderobu koja ostaje klasika za mnogo godina.

U galeriji pogledajte inspirativne primere.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group