5 šik jesenjih kombinacija sa čizmama

Za slučaj da i dalje ne znate kako da iskombinujete čizme za određene situacije, donosimo vam nove predloge...

Kako da iskombinujete jesenje čizme sa različitim odevnim kombinacijama, a da one ne izgledaju previše glomazno. Podelili smo stajlinge u pet kategorija, tj. stilova koje biste mogli da iskopirate tokom hladnih jesenjih dana.

Subotnji ručak sa drugaricama

Prvog dana vikenda imate obavezni ručak sa drugaricama. Šta da obučete kako biste izgledali moderno, a istovremeno opušteno? Duboki par čizama na štiklu je najbolji izbor, a uz njih naravno farmerke, koje su uske (slim - fit). Ako imate neke sa iscepanim kolenima - takođe će biti dobar izbor. Bela košulja na kopčanje i džemper preko nje će dati opušten, a sa druge strane i elegantan izgled. Obavezno izbacite kragnu košulje preko džempera, a krajeve rukava savijte ka gore, preko rukava džempera.

Odlazak u šoping

Nema nište lepše i opuštajuće od šopinga vikendom. Gledanje i isprobavanje odeće je možda za muškarce dosadno i naporno, ali je za nas prava stvar za umirivanje živaca. Za opuštenu šetnju kroz šoping centar, opredelite se za košulju, suknju i pončo. Od obuće naravno idu čizme - duboke, kožne i lagane u kojima možete dugo da pešačite. Posle kupovine možete da sednete i u neki kafić, a da ne morate da brinete na izgled, jer ćete biti tip - top.

Večera

Za odlazak na večeru treba da izgladate neverovatno - ali ne previše napadno. Počnite od obuće; izaberite crne polu čizme sa manjom potpeticom. One će izgledati opušteno, ali i elegantno i moderno. Crna mini suknja u kombinaciji sa crnom rolkom upotpunite čarapama sa uzorkom koje će pokazati malo kože. Uz ovakav stajling stavite sjajne viseće minđuše. Elegantno, seksi i moderno.

Muzički koncert na otvorenom

Priznajemo, ovo nije situacija u kojoj biste se često našle, ali je sve moguće! Kako da izgledate tokom muzičkog koncerta, a vreme je promenljivo? Ništa lakše - midi slip haljina u kombinaciji sa dubokim kožnim čizmama i najveći deo stajlinga je gotov. Dodajte zanimljiv i jednostavan nakir i u ovoj odevnoj kombinaciji moći ćete da pevate i igrate i da izgledate super moderno.

“Trčanje” po gradu

Kada ste u žurbi po gradu i non stop ste na nogama, potrebna vam je odeća koja je lagana, slojevita i udobna. Morate da budete spremni i na promenu vremena, što je karakteristično za jesen. Cipele u stilu martinki - duboke i na pertlanje su odličan izbor jer su udobne i spremne za vlažno ili suvo vreme. Dodajte predimenzionirani blejzer i zanimljiv šešir koji će samo začiniti kombinaciju i spremni ste za “jurcanje”. Ne zaboravite kišobran!

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group