5 korisnih saveta za odabir idealnog kupaćeg kostima za leto

Lagano odbrojavamo do zvaničnog početka leta i naša pažnja je usmerena na potragu za savršenim kupaćim kostimom.

Bikini ili jednodelni, jednobojni ili sa dezenom, u neutralnim tonovima ili jarkim bojama, visokog struka ili ne, kupaći kostimi su predvodnik letnjeg stila i sastavni deo naše kolekcije. Međutim, neposredno pre nego što krenete u kupovinu, potrebno je da znate nekoliko korisnih saveta koji će vam pomoći da izaberete pravi kupaći kostim za sebe.

Lifestyle

Pametan način da odaberete idealan kupaći kostim je da uzmete u obzir vrstu odmora i ekskurzija na koje želite da idete. Na primer, ako ste ljubitelj vodenih sportova ili odbojke na pesku, sportski kupaći kostim učiniće da više uživate u ovim aktivnostima i ponudiće vam slobodu kretanja.

Veličina

Odabir pogrešne veličine jedna je od najčešćih stilskih grešaka koje žene prave prilikom kupovine. Kupaći kostim bi trebalo da učini da se osećate prijatno dok se opuštate na plaži, tako da je prava veličina veoma važna. To znači da ne bi trebalo da izaberete broj koji ste nosili prošlog leta bez prethodne probe. Proverite mere svakog brenda ukoliko kupujete online, eksperimentišite sa linijama i stilovima kupaćih kostima koje do sada niste nosili.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pam Arias (@pamarias)

Udobnost

Najvažniji savet koji treba da imate na umu je da kupaći kostim koji odaberete treba da vam omogući da se osećate udobno. Na primer, ako imate velike grudi, potrebno je da izaberete kupaći kostim koji pruža neophodnu podršku i dolazi sa širokim naramenicama, ili ako želite da pokrijete predeo stomaka, biće vam potreban bikini visokog struka ili jednodelni kupaći kostim koji će učiniti da se osećate ugodnije na plaži.

Tkanina

Jednako važan je i kvalitet tkanine. Morska so, hlor u bazenu, sunce ili čak krema za sunčanje mogu upropastiti tkaninu ako nije dobrog kvaliteta. Jedna od najboljih opcija je likra, koja je poznata po svojoj elastičnosti i stoga je idealna za kupaće kostime. Sada postoje održivi modni brendovi koji kreiraju kupaće kostime od recikliranih materijala koji su jednako dobar alternativni izbor.

Različite veličine

Ako ste ljubitelj bikinija, možda ćete se suočiti sa dodatnim izazovom. Drugim rečima, potreban vam je veći gornji deo, a manje gaćice ili obrnuto. Na sreću, mnogi brendovi sada nude mogućnost kupovine dva dela kupaćeg kostima odvojeno što će vam pomoći da pravite mnoge kombinacije i imate "više" kupaćih kostima.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group