5 jednostavnih komada koji savršeno idu uz farmerke

Niko od nas ne voli da svakog dana razmišlja o tome šta da obuče. Da biste izbegli dugo stajanje ispred ormara, vredi usvojiti jednostavne formule za kreiranje stajlinga koje će vam pomoći kada vam ništa ne padne na pamet.

Danas smo izdvojili jednostavne stvari koje savršeno idu uz farmerke. Gotovo sve su verovatno već u vašoj garderobi.

Predminezionirana košulja

Ono što je, u principu, neizostavno u svakoj garderobi je pamučna košulja XXL veličine. Ukoliko je nemate u ormaru, možete je pozajmiti iz muškog garderobera. U zavisnosti od stila, može izgledati i strogo i ležerno. Uz farmerke, činiće savršen svakodnevni tandem: opušten, ali moderan.

Sako od tvida

Kombinacija koja može izgledati neočekivano, ali je zapravo krajnje logična: farmerke + sako od tvida. Savršen balans ležernog i šik. Takav elegantni blejzer će izgledati posebno sjajno u kontrastu sa pocepanim teksasom.

Mokasine

Kombinacija iz iste kategorije. Mokasine su, u principu, iznenađujuće svestrane cipele i ne treba ih nositi samo uz stroge komade. U kombinaciji sa farmerkama mokasine izgledaju vrlo trendi.

"Muški" blejzer

Još jedna univerzalna stvar koja će pomoći u svakoj situaciji. Uz farmerke, jednostavnu belu majicu i udobne cipele (kao što su patike ili mokasine), dobijate besprekoran izgled za sve prilike.

Košulja od teksasa

Total look od teksasa je još jedan „klasik“ za dane kada ne znate šta da obučete. Teksas košulja će u kombinaciji sa farmerkama izgledati podjednako lepo kao i obična pamučna. Možete izabrati košulju u istom tonu ili malo svetliju ili tamniju od farmerica.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group