4 cozy komada koje svaka moderna žena ima u svojoj zimskoj garderobi

Većina nas kada temperatura počne da pada i osetimo hladnoću zime, želimo da se toplo i udobno obučemo, što nas tera da izaberemo najudobnije komade iz naše garderobe.

I dok zimi nosimo mnogo više odeće nego u ostalim godišnjim dobima, postoje neki ključni komadi koji nam služe za kreiranje svakodnevnih stajlinga koji nas pre svega štite od hladnoće, a zatim nam daju eleganciju i stil za kojim žudimo.  

Naše omiljene modne influenserke odavno su počele da pokazuju svoju sklonost prema zimskim osnovnim stvarima koje će biti neophodne tokom zimske sezone. Svojim autfitima na Instagramu stalno nas inspirišu i "poručuju" koje komade treba da nabavimo kako bismo izgledale moderno i elegantno tokom duge i hladne zime. 

4 cozy komada koje modne influenserke vole

Šal

Šalovi su jedan od najomiljenijih, ali i neophodnih zimskih dodataka i postoji nekoliko razloga. Šalovi uspevaju da zaštite vrat i deo našeg lica od hladnoće i daju nam neuporediv stil i sofisticiranost. Takođe, omiljeni zimski aksesoar ima savršen način da upotpunimo svaki autfit koji smo kreirali, dajući nam toplinu i udobnost.

Džemper

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anouk Yve (@anoukyve)

Džemperi se s pravom smatraju herojima naše zimske garderobe jer su najudobnija i najtoplija stvar koju možemo da nosimo u danima kada su niske temperature. Džemperi su idealni za naš jutarnji i večernji izgled, dok je raznolikost modnih brendova toliko velika da zadovoljava sve vrste stilova i ukusa.

Helanke

Bilo da odaberete da nosite par helanke kao glavni komad ili odaberete da ih nosite ispod pantalona kako biste dobile toplinu koju želite, par helanke je obavezan u svakoj zimskoj garderobi. One su naš najbolji saveznik u danima kada je hladno, kao i u danima kada želimo da kreiramo elegantan sportski izgled.

Tople moderne čarape

Ova sezona je u prvi plan stavila naše omiljene, udobne i tople čarape. Možete da nosite par čarapa sa pantalonama ravnih nogavica, helankama ili čak suknjom ili haljinom, postižući dodatne stilske poene, kao i toplinu.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group