Moda - Stil

30 neodoljivih heklanih kupaćih kostima

Jedinstvena kreativna ideja koja nosi u sebi osećaj seksipila i ženstvenosti, heklani kupaći kostimi su tako privlačni, i što je još interesantnije dostupni su vam u širem spektru kombinacija i boja.

JEDNODELNI KUPAĆI KOSTIMI

Nastali heklanjem, ovi kostimi najčešće se sreću u neutralnim tonovima. Međutim, to ih ne čini ništa manje primamljivim jer svojom teksturom, detaljima i oblikom predstavljaju obrise vašeg tela u najlepšem svetlu. Od onih sa prorezima na bokovima, do dubokog dekoltea i izreza na leđima, mogućnosti su neverovatne, a čini se da je jedina granica mašta umetnika koji ih stvara.

BIKINI

Ne postoji mnogo stvari koje su toliko seksi kao heklani bikini, od sasvim minimalističkih varijanti stvorenih za neke osmaljene plaže, pa do onih zaista bogato ukrašenih. Ovog su leta posebno atraktvni donji delovi dubokog struka, kao i gornji koji se protežu tik do vrata. Savršeni su za žurke na plaži i najlepše fotografije koje ćete napraviti ovog leta.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group