3 vrste ženskih suknji koje su apsolutni – must have ove zime

Zimsko doba je prelepo ako volite da se ušuškate ispod toplog pokrivača i pijuckate šolju vašeg omiljenog toplog napitka.

Takođe ako u vama ima avanturističkog duha, zima je fantastična na planini, dok se svuda oko vas nalazi sneg i led, a vi se zadovoljno osmehujete u vašoj skijaškoj garderobi. Ali ako ste gradska dama, ono u čemu želite da budete viđeni u gradu je svakako vaša omiljena zimska suknja. Kako spojiti potrebu za stilskim autfitom i toplim odevanjem tokom zimskih meseci? Ostanite sa nama u redovima koji slede i otkrijte koje su to 3 vrste ženskih suknji, koje možete prošetati ove zime.

PLISIRANE KOŽNE MIDI SUKNJE

Midi suknje uopšteno su postale klasika za kojom posežemo kada želimo da budemo sigurni da smo napravili dobitnu kombinaciju prilikom odevanja. Izgledaju tako odvažno i šik, pri čemu se mogu nositi u najrazličitijim prilikama i stilozovati na mnoštvo načina. Ako celoj priči dodamo kožni momenat, dobijamo fantastičan odevni predmet koji postaje primećen na svakom koraku. Zahvaljujući teksturi i boji, plisirane kožne midi suknje deluju kao vaš lični smeli dizajnerski potez.

KARIRANE PLISIRANE MIDI SUKNJE

Karirani dezen je između ostalog postao vrlo prisutan ove jeseni i zime. Ako ste neko ko voli ležeran i udoban način odevanja, midi karirane plisirane suknje su savršen izbor za vas. Zahvaljujući pregrštu divnih boja koje se po njima protežu možete ih kombinovati sa jednobojnim gornjim odevnim predmetima i nositi uz vaše omiljene kožne čizme.

BEZVREMENSKE MINI SUKNJE

Ako napolju nije baš ekstremno hladno, a vi ste neko ko voli izazovne kombinacije odevanja predlažemo vam da razbijete monotoniju kojom vladaju farmerke i pantalone i prošetate po gradu vašu omiljenu mini suknju. Bilo da je u pitanju kožna, somotska, tvid ili teksas, efekat će biti u svakom slučaju – osvežavajući. Uparite je sa nekom toplom rolkom ili oversized džemperom i spremni ste za pokret.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group