3 stilska saveta za kreiranje idealnog izgleda za kišni dan

Plus: Stilska inspiracija koja će vam trebati ovih dana.

Prelazni period je ono doba godine kada se često postavlja pitanje "Šta sad da obučem?". Pored promena temperature, tu je i kiša, a onda se pojavljuju dodatna pitanja – „Koje su prave cipele i koji kaput će vas zaštititi od kiše, koju odeću da odaberete, a da ne izgledate dosadno?" Sva ova pitanja zaokupljaju misli svake žene čim počnu da se smenjuju sunčani i kišni dani.

Međutim, možete da se oblačite praktično bez kompromisa u pogledu svog stila, a dovoljno je da samo pratite korisne savete u nastavku.

Cipele

Za elegantan i pre svega praktičan izgled po kišnom danu, veliku pažnju treba obratiti na izbor cipela. Ostavite svoje visoke potpetice u ormaru neko vreme i izaberite par cipela koje nude stabilnost. Patike, mokasine i polu-čizme su svakako neke od veoma dobrih opcija. Tako ćete udobno hodati po kiši bez straha da ćete se okliznuti, a istovremeno nećete ugroziti svoj stil.

Kaput

Neposredno pre nego što izađete iz kuće da započnete svoj - kišni dan - predlažemo da proverite temperaturu, jer će vas to voditi u odabiru kaputa. Vodootporne jakne su definitivno najbolji predlog koji vam možemo dati. Posebno ove godine, u kolekcijama brendova naći ćete dovoljno modela da izaberete onaj koji vam odgovara. Trenč mantili su jednako praktični, jer je to jedan od razloga zašto su nastali. Alternativno, bomber jakna ili teksas jakna mogu biti zgodne, posebno ako nanosite slojeve da biste se zaštitili od temperaturnih promena.

Obavezni komadi

Jednako važan je i izbor odeće koju ćete nositi za kišni dan. Glavno, a možda i jedino pravilo je da izbegavate maksi modele, kako ne biste isprljali odeću od kiše. Kombinezoni, suknje i haljine midi dužine, farmerke i pantalone od tkanine su neki od predloga koje imamo za vas.

U galeriji pogledajte autfite modnih insajdera koji će vas inspirisati!

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group