20 klasičnih odevnih komada za jesenju sezonu

Trendovi dolaze i odlaze, ali ove stvari ostaju u ženskom ormaru!

Reč "klasična", za mnoge je sinonim za "dosadno" naročito kada je u pitanju ženska garderoba, a ne samo kada je reč o književnosti i muzici.

Moderne devojke, često pokušavaju da "klasične" dame obuku u nešto ekstravagantno i moderno. Ali, iako je moda zabavna stvar sa kojom treba eksperimentisati, postoje neke stavke odeće koje su adekvatno prošle test vremena i dalje ostaju na snazi. One pomažu da formirate elegantan izgled koji je vanvremenski. 

Zašto je klasika večna? Pravi razlog leži u činjenici da je teško nadmašiti je čak i namodernija odeća. Ali pod jednim uslovom: klasično sa modernon notom. Chanel je pravi primer klasike. Odeća Chanel može da izgleda elegantno, ali i vintage. Sve je u detaljima, modnim dodacima, materijalima i bojama.

Moderan, a istovremeno klasični stil odeće ne može se zamisliti bez sledećih komada odeće koje ćete otkriti u galeriji fotografija.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group