Zimski popusti: Najlepši komadi iz Zare koje vredi nabaviti

Tek smo dočekali 2022. i nema boljeg načina da započnemo novu godinu od obnavljanja garderobe. Odmah posle praznika dolazi sezona koju sve devojke vole i kojoj se raduju. Zimska sniženja su idealna prilika da investirate u sve komade koji nedostaju vašoj kolekciji.

Kako je već poznato, zvaničan početak zimskih sniženja je u ponedeljak, 10. januara, a završavaju se 28. februara. Dakle, imate dovoljno vremena da napravite svoju listu za kupovinu i počnete da kupujete. Na sreću svih nas, neki brendovi su već počeli da nude snižene proizvode u e-prodavnicama. Tipičan primer je high street brend koji trendseterke obožavaju, a to je Zara.

Bacivši pogled na onlajn prodavnicu, a posebno u odeljku sniženja, pronašli smo sve komade koji će vam biti potrebni da napravite kompletnu garderobu za zimu. Pleteni džemperi i džemperi od kašmira, jakne i kaputi koji će vas zagrejati na hladnoći, ali i blejzeri za slojevite stajlinge samo su deo ponude. Tu su i haljine, mini ili midi, ali i suknje koje će vam pomoći da se elegantno oblačite u svakoj prilici.

Na listi za kupovinu modnih ljubitelja treba da budu i farmerke koje ćete sa zadovoljstvom nositi, ali i majice sa štampom koje će svakodnevni outfit učiniti zanimljivijim.

« 21 22 23 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group