Zimska sniženja: Massimo Dutti komadi koje sada vredi nabaviti

Kako da obnovite svoj stil tokom zimskih rasprodaja?

Kada prođu novogodišnji praznici, počinje period koji je omiljen svakom ljubitelju mode. Nastupaju zimske rasprodaje koje nam nude priliku da obnovimo svoj lični stil, kupujući povoljnije.

U slučaju da želite da obnovite svoj stil i istovremeno ga nadogradite, sniženje u buticima i na sajtu Massimo Dutti će vam pomoći da postignete ovaj cilj. Ali koje su to komadi u koje zaista vredi ivestirati? U ovom periodu svakako vredi uložiti u kapute i jakne koje će vas zagrejati i na najnižoj temperaturi. Neki bezvremenski komadi kao što su bele pantalone, kožna jakna, plava košulja, ali i teksas jakna su takođe obavezni.

Saveti da osvežite svoj stil:

1. Slojevitost je i ove godine od velike pomoći, jer ćete se kroz ovaj način oblačenja suočiti sa hladnoćom na elegantan način. Različiti slojevi košulja i majica bez rukava ili čak kaputa će stvoriti impresivan efekat i zaštititi vas od niske temperature.

2. Jedan od omiljenih saveta za stajling modnih stručnjaka je da kreiraju sopstvenu "odeću". „Odeća“ se definiše kao kombinacija koja kombinuje udobnost sa elegancijom, idealna je za svakodnevni život i čini da se žena koja je nosi oseća samouvereno. To recimo može da bude kombinacija farmerki, košulje i blejzera, midi haljina sa trenč kaputom ili odelo sa košuljom. S vremena na vreme možete napraviti male varijacije u bojama i dezenima.

3. Svaka žena u svojoj kolekciji ima odeću koju zaista voli i bira da kupuje iznova i iznova jer joj pristaje i udobna je. Međutim, kako ne biste na kraju dobili ormar pun iste odeće, predlažemo da napravite zamenu. Odnosno, svaki put kada kupite omiljeni komad, možete stari pokloniti nekome.

U galeriji smo izdvojili komade iz Massimo Dutti kolekcije koji su sada na sniženju. Pogledajte galeriju i odaberite svoje favorite.

« 10 11 12 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group