Zbogom haljine, na ovogodišnjim žurkama nosićemo glamurozne komplete

Kako stižu pozivnice za novogodišnje zabave, tražimo komade koji će nas učiniti kraljicama plesnih podijuma.

Iako je impresivna haljina uvek dobar i siguran izbor za svaku priliku, istina je da nam je za ovogodišnji svečani izgled potreban malo drugačiji stajling. To ne znači da ćemo se odreći glamura ili šljokica, samo ćemo tražiti alternative kada je odeća u pitanju.

Nekako, odgovarajući kompleti postaju naš izbor broj jedan kada je u pitanju odeću za zabavu. Uz svečane co-ord setove garantovano ćete ostaviti utisak i oplemeniti svoj stil novim karakterom. Zahtevajući samo modne dodatke i par zadivljujućih visokih potpetica, odgovarajući set ima potencijal da postane vaš omiljeni izbor, čak i nakon praznika.

Ono na šta ćemo se fokusirati su fantastični detalji i luksuzni osećaj. Praznična odeća zahteva sjaj i eleganciju, zato naša lista uključuje sve, od odela sa šljokicama do modela od metalik tkanina. Kombinujući trendove sa prazničnim duhom, kompleti koje sada nalazimo na tržištu su seksi, trendi i blistavi. Boja ne nedostaje, kao ni ženstvenih dizajna, bilo da je u pitanju komplet sa suknjom ili sa pantalonama.

Ukoliko želite da ove sezone zasijate u modernom kompletu i ostavite haljine po strani, pogledajte naše predloge u galeriji fotografija.

« 1 2 3 4 5 6 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group