Winter White: 14 komada u bezvremenskoj beloj nijansi

Belu boju obično povezujemo sa letom i laganim stajlinzima koji prate toplu sezonu.

Ali, bela je takođe dokazala svoju stilsku vrednost u zimskim kolekcijama i čak se smatra, i boja i njeni podtonovi, jednim od najelegantnijih izbora koje možete napraviti.

Suprotnost crnoj, bela je boja koja će "ulepšati" vaš zimski izgled, iako funkcioniše na potpuno isti način kao i crna: kao prazno platno koje možete ispuniti elegantnim detaljima, poput modnih dodataka. Bela može da se nosi samostalno u vidu monohromatskog stajlinga ili da funkcioniše u kombinaciji sa drugim bojama, kao što je klasična crno-bela ili sa smelijim jarkim nijansama.

Verovatno da u svom ormaru već imate belu košulju, belu rolku i beli džemper - ali vredi ažurirati kolekciju za ovu sezonu, dok će bele pantalone od vune ili sumota, postati vaš omiljeni komad za svakodnevne izlaske.

Prošivene jakne, prsluci i moderne jakne u beloj boji postaju idealni saputnici za zimske dane, dok će čizme i torbe dati svoj pečat. Na kraju, ne zaboravite da u svoju garderobu dodate belu vunenu haljinu koja će vam obezbediti savršenu apre ski odeću sa pravim kombinacijama.

Takođe, bele komade zimske garderobe možete kombinovati sa zlatnim nakitom ili aksesoarima jer zlato stvara lep kontrast sa belom, dok svoj stajling možete da naglasite odabirom torbi ili cipela smelih boja poput narandžaste, zelene i ljubičaste.

Ukoliko ste u potrazi za modernim belim odevnim komadima i aksesoarima u galeriji pogledajte naše predloge.

« 12 13 14 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group