Viralna mini haljina iz Bershke koju je odobrila Bela Hadid

Moda se vrti u krug i s vremena na vreme na modnim pistama, u uličnom stilu i kolekcijama omiljenih brendova nađemo komade i trendove iz prethodnih decenija i sezona.

Oni se danas vraćaju obnovljeniji, „svežiji“ i dinamičniji, usled čega im se vraćamo sa entuzijazmom. Jedan takav komad pojavio se u kolekciji brenda Bershka, koji je odjeknuo i postao viralan. Modni brend je inspirisan ranijom kolekcijom poznate kuće, tačnije haljinom koju je nosila Bela Hadid, supermodel koji postavlja trendove.

Bershka je pre nekoliko nedelja lansirala svoju večernju kolekciju sa odgovarajućim komadima za žurke za savršene nastupe u novogodišnjim izlascima. Tako su među šljokicama i zabavnim dodacima najupućenije ljubiteljke mode otkrile haljinu koja će vas učiniti zvezdom večeri.

Haljina je izrađena od pliša koji je idealan za večernje izlaske. Njena linija čvrsto grli telo, a njen grudnjak laska ženskoj figuri. Plava nijansa odstupa od klasičnih opcija kao što su srebrna i zlatna i u ovoj boji sigurno ćete se izdvojiti na svakoj zabavi.

Sve navedeno je potvrđeno sledećim kratkim video snimkom sa Tik Toka koji vas poziva da odete do Bershke da biste haljinu učinili svojom.

@wearherstyle Bershka ATE @Bershka #bershka #bershkastyle #bershkahaul #wearherstyle #revengedress #thatgirldress #thatgirlenergy #partydress #nightoutoutfit #bershkaoutfit #outfitberska #influencerunder100k #tiktokfashion #dailyfashionfinds ♬ original sound - Tvd Edits309

Podsećamo da je originalni viralni izgled bio onaj sa Off-White modne piste za kolekciju pre-fall '21. Bela Hadid je privukla svu pažnju u plavoj mini haljini od pliša. Ako vam se dopao ovaj izgled, onda ga možete ponovo kreirati uz pristupačnu verziju koju možete pronači u prodajnim objektima Bershke.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group