Već znamo koja će mini suknja iz Zare postati „viralna“ ovog proleća

Mini suknja je jedan od onih komada odeće koji su se pojavili ranih 1960. Ulice Londona i Pariza bile su pionirske i glavne pozornice na kojima su devojke počele da nose ovu vrstu suknje dužine iznad butina.

Što se tiče prve dizajnerke koja je zaslužna za kreiranje ovog odevnog komada, to je Britanka, Meri Kvant. Postoje priče da je prilikom kreiranja suknje bila inspirisana automobilom „Mini Cooper“. Isprva, mini suknje su kod konzervativnijih ljudi bile neprihvatljive, a kasnije se to naravno promenilo. U svakom slučaju, i auto i suknja, preživeli su protok vremena i kritiku i nastavljaju da se iznova obnovljaju iz godine u godinu u skladu sa trendovima.

Trendovi 60-ih i 70-ih su protagonisti ove sezone, pa ne čudi što su mini suknje ponovo nezaobilazne u našem 'izgledu'. Ako tražite onu suknju koja će postati kraljica vaših prolećnih outfita, onda smo pronašli za vas savršen model u Zari. Bela mini suknja sa visokim strukom ima specijalnu bočnu kopču ukrašenu biserima i perlama, dodatkom koji ovaj odevni predmet čini vrlo šik.

U ovoj suknji ćete zablistati bilo da se odlučite da je kombinujete sa visokim potpeticama, ravnim sandalama ili patikama.   

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group