Uronite u bezvremenski stil uz najnoviju Mango saradnju sa Viktorijom Bekam

Britanska dizajnerka Viktorija Bekam sarađivala je sa, španskim brendom Mango, i dizajnirala pristupačnu kolekciju za proleće/leto 2024.

Kolekcija, koja usvaja sofisticiranu lakoću koja karakteriše kreacije Viktorije Bekam, objavljena je pre nekoliko dana. Kolekcija se može opisati kao majstorska klasa savremene ženstvenosti, beskompromisnog kvaliteta i bezvremenskog stila. Kolekcija u kojoj su dekonstruisane siluete kombinovane sa vrhunskim materijalima, promišljajući i nadograđujući garderobu iz nove i savremene perspektive.

"Ova saradnja sa legendarnim britanskim brendom slavi naše zajedničke kreativne vizije“, kažu iz brenda Mango.

„Kao savršen spoj klasičnog britanskog luksuza, besprekornog stila Viktorije Bekam i savremenog dizajna Manga, ova saradnja dolazi u kultnom trenutku u istoriji brenda i odaje počast zajedničkim vrednostima stila, kvaliteta i ženstvenosti ova dva brenda“, stoji u saopštenju, napominjući da se lansiranje kapsul kolekcije Victoria Beckham x Mango poklapa sa 40. godišnjicom brenda.

„Ovo je kolekcija u kojoj su dekonstruisane siluete kombinovane sa visokokvalitetnim materijalima, nadograđujući tradicionalne elemente garderobe kroz novi i savremeni izgled“, zaključuje se u saopštenju.

« 1 2 3 4 5 6 7 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group