U H&M-u smo otkrili blejzere koje će učiniti da izgledate kao elegantna Parižanka

„Šta nose Parižanke?“ pitanje je koje nikada neće prestati da nas muči.

Njihov elegantan stil nastavlja da bude izvor inspiracije, a komadi koje pronađete u njihovoj garderobi obično su oni koje ćete naći na listi osnovnih stvari ženske garderobe. Otkako smo ušli u prolećnu sezonu, komadi koji se pojavljuju u izgledu Francuskinja su blejzeri od tvida ili buklea, koji svakako imaju istorijske reference jer se odnose na revolucionarni stil Koko Šanel.

Savremene Parižanke su se, naravno, pobrinule da nadograde način nošenja sakoa od tvida, a najklasičnija kombinacija koja ostaje neprevaziđena je ona sa farmerkama. Danas, uzimajući u obzir aktuelne trendove, možete ga nositi uz široke pantalone ili pantalone visokog struka - zašto ne i uz luksuzne kargo pantalone? - ali i uz mini suknje i mokasine što će izgledati kao francuska verzija preppy stila.

Ako želite da u svoju prolećnu garderobu dodate sakoe i blejzere inspirisane pariskom estetikom, možete potražiti modele po vrlo povoljnim cenama u novoj H&M kolekciji. Blejzeri sa reljefnom teksturom, ukrasnim dugmadima i u trendi bojama poput roze, krem ili zelene, postaće vaš idealan saveznik za nepretenciozan pariski šik izgled. Za hrabriji i izražajniji efekat u svom izgledu možete isprobati blejzer sa narandžastim pepito uzorkom koji izgleda kao iz garderobe heroina „Emili u Parizu”.

« 1 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group