Stajlinzi supermodela devedesetih vratili se u butike Michael Kors

Supermodeli 90-ih, Naomi Kembel, Sindi Kraford i Helena Kristensen prošetale su pre više od dve decenije pistom Michael Kors u odevnim kombinacijama koje su sada ponovo u prodaji, u ažuriranoj verziji.  

Ove godine u aprilu je predstavljena revija Michael Kors Collection Fall Winter 2021 u Njujorku, u čast 40. godišnjice modne kuće prikazano je 15 najskupljih i nezaboravnih odevnih predmeta koji su dizajnirani između 1989. i 2000.

Uključuju čuveni crveni mantil koji je 1991. nosila Sindi Kraford, zebrati kaput koji je prvi put viđen 1994. na Heleni Kristansen, kao i braon kožno odelo koje je na pisti prikazala Naomi Kembel.

Svi delovi koji ponovo otkrivaju izgled arhive Michael Kors imaju posebnu oznaku QR koda, preko koje je moguće pristupiti namenskom mini sajtu, sa arhivskim video zapisima i slikama, ekskluzivnim anegdotama i detaljima o priči svakog odevnog predmeta.

« 1 2 3 4 5 6 7 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group