SOKO minđuše za žene koje odbijaju STATUS QUO

Dobrodošli u svet Soko minđuša.

Za sebe kažu da su kompanija u kojoj je ljudskost na prvom mestu. Njihov cilj je da povežu najkreativnije zanatlije širom Kenije i njihove proizvode lansiraju na svetsko tržište nakita.

Biznis, kažu, treba da bude sila koja spaja profit sa svrhom, a da istovremeno doprinese rešavanju kako socijalnih problema tako i onih vezanih za zaštitu životne sredine.

Soko nakit je nakit sa svrhom. Verovatno zato što iza njega stoje žene. I to one koje savršeno uklapaju različite stilove, materijale, oblike i zanatske tehnike kako bi stvorile naizgled svakidašnje a ipak tako originalne komade nakita.

Inspiracija su im moćne žene i to one koje su kreativne i inovativne, koje svakodnevno pronalaze inspiraciju da stvore bolju i svetliju budućnost ne samo za sebe već i za svoje porodice i celokupnu zajednicu.

Zato, sve one koji se odluče za njihov nakit, pozivaju da prekinu “status quo” i da dopuste svojim najdubljim potrebama da izađu na videlo.

Mi smo našu malu galeriju obogatili alkama (koje će inače biti apsolutni hit ovog proleća!) proizvedenim od klasičnih materijala: zlata, srebra i slonovače, ali vi se svakako možete odlučiti i za pregršt drugih geometrijskih oblika, te se poigrati kako stilovima tako i njihovom veličinom.

Ako želite komade nakita koji se mogu pohvaliti jedinstvenim i bezvremenim stilom, onda je SOKO pravi izbor za vas.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group