Siva suknja je komad u koji vredi investirati ove zime

Pred kraj 2022. godine vidimo da je siva suknja uspela da postane viralni komad i sve pokazuje da će i u novoj sezoni ostati na čelu mode.

Prvo smo upoznali Miu Miu plisirane suknje različitih dužina, koje su postale omiljeni komad It devojaka. Ali usput smo videli i mnoge brendove kako dodaju sive suknje u svoje kolekcije, formirajući novi trend.

Siva suknja je klasična, ali ove godine dobija zanimljive detalje i izgleda vrlo moderno. Na prvi pogled može čak da liči na školsku uniformu, na kraju krajeva, brend Miu Miu je takođe imao za cilj da stvori moderan preppy izgled. Ali u stvarnosti, siva suknja je svestrani komad garderobe koji može postati naša osnova za mnoge različite stilove.

Možete je nositi u kancelariji sa belom košuljom za sofisticiraniji stil, uz pleteni džemper i helanke, siva suknja se pretvara u grunge komad garderobe. Aleksa Čang je kombinovala sivu suknju sa kožnom jaknom, stvarajući veoma cool autfit.

Siva suknja je sada jedan od novih klasika koje vredi dodati svojoj kolekciji. Umesto još jedne crne suknje, ove sezone biramo sivu. Budite inspirisani suknjama u galeriji fotografija i pronađite model koji odgovara vašem ličnom stilu.

« 1 2 3 4 5 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group