Šik kaputi i jakne za zimu

Zimski kaputi su esencijalni komadi odeće u ormanu svake moderne žene za predstojeću zimsku sezonu. Ukoliko imate dobar kaput, onda imate ključni deo odeće za sezonu.

Kaputi, bilo da su klasični ili pufnasti, trend kakav je lansirao Versace, nikada ne izlaze iz mode. Ima neke čari u zimskoj odeći, više nego u letnjoj, jer vam zimski autfiti dozvoljavaju slojevitost i eksperimentisanje, a tu su i aksesoari u vidu kape, šala, rukavica... Pitajte modne gurue i reći će vam svi od reda, da preferiraju zimu, jer tada do izražaja dolazi njihovo umeće igranja na modnim poljima.

Svaka žena je pod stresom kada treba da se odluči koji kaput da kupi. To je obično komad garderobe koji ne kupujete svake godine i mora vam poslužiti bar dve-tri sezone. Zato sa klasikom nikada ne možete pogrešiti!

Bilo da su na dvoredno kopčanje ili imaju kopčanje na jedan red, sa pravim kaputom ne možete pogrešiti. Mi smo vam pripremili predloge, zahvaljujući kojima nećete mnogo lutati po radnjama. U ponudi postoje vanvremenski monohromatski modeli u kamel, bež, sivoj, crnoj i teget boji. Za one smelije ili one koje vole decentnije modele ili jednostavno više vole jakne, u ponudi su redizajnirane jakne-kaputi zahvaljujući kojima ćete uvek biti u trendu i lepo stilizovani.

Kaput je dragulj zimskog garderobera. Sve velike modne kuće prikazale su kapute kao komad koji morate posedovati pod obavezno ove sezone - Max Mara, Marni, Bottega Venetta, Emilio Pucci...

Dakle, stilova ima na pretek, vaše je samo da se odlučite za boju i da se potrudite da kaput iskombinujete sa već dominirajućim bojama u vašem ormanu. Ne kupujte ni pod "tačkom razno" neku boju koja je trenutno u trendu, samo zato što vam se dopada, zato što ćete kasnije biti u velikom problemu. Naime, može se desiti da kaput ostane samo eksponat u vašem garderoberu. Budite praktični i pametno investirajte.

Dobar kaput od prirodnih materijala, vuna, pamuk, kašmir, tvid je onaj koji obećava da će da traje. Izbegavajte materijale kao što su najlon, poliester...Takođe, postoji jedna stvar koju morate znati - budite svesni svoje građe i visine. Na primer, niske žene ne treba nikako da nose dugačke kapute, jer će ih takvi modeli „progutati.“ S sa druge strane, visoke žene mogu izgledati nekako nezgrapno u kraćim kaputima. Pregledajte galeriju, napravite uži izbor i trk u kupovinu!

« 11 12 13 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group