Shacket: "Debela" košulja idealna za jesen

Kada dođe jesenja sezona, mi se zalažemo za dobru i bezvremensku jaknu.

Govorimo o onom modelu za koji se ne morate pitati da li je u skladu sa trendovima sezone, odnosno onoj jakni koja je savršena investicija za godine koje tek dolaze.

Zaista nam se sviđa sigurnost koju nam takva odeća nudi. Znate da možete računati na te određene odevne komade, posebno u trenucima kada žurite da izađete iz kuće ili kada ne znate šta da obučete zbog vremenskih prilika.

Jesenje vreme „jedan dan hladno, drugi toplo” uvek je dobra prilika da u svoju garderobu unesete komade koji imaju ovu bezvremenost i koji, naravno, odgovaraju potrebama sezone. Za ovo vreme postoji nekoliko (vanvremenskih) komada u koje vredi uložiti, ali jedan od naših favorita, jer tako dobro pristaje uz oktobarsko vreme, je stara dobra košulja, odnosno shacket.

Shacket je jedan od najidealnijih komada za jesenju sezonu i glavni razlog je "sastav". Naziv shacket potiče od engleskih reči "shirt" i "jacket". U suštini, ovaj komad kombinuje dva obavezna elementa garderobe u jednom elegantnom i idealnom komadu: košulja koja je, međutim, jakna. Rezultat je lagana „jakna“, koja je udobna i obično predimenzioniranog kroja. Jednostavno rečeno, to je udobna, „debela“ košulja koja je savršena za blago toplo, blago hladno jesenje vreme i nudi savremenu estetiku našim jesenjim stajlinzima.

Shacket je teža od klasične košulje, osim što ima više oblik jakne, zbog tkanina koje se koriste za izradu. Dobra stvar u vezi sa ovim odevnim komadom je bezvremenost dizajna. To je odeća koja se lako kombinuje i može da se nosi preko ležerne odeće i izgleda kompletno. Nudi stilsku slobodu, što znači da je možete nositi na različite načine i odabrati „složenije“ stajlinge. Idealna je takođe za slojevito oblačenje kada temperatura dodatno padne, tako da je možete nosite i zimi.

U nastavku smo pronašli najelegantnije i najslađe dizajne kako biste dodali ovaj jesenji „must have“ komad svojoj garderobi.

« 14 15 16 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group