Moda - Shopping

Savršena bela bluza za posao -možete je kupiti u H&M-u

Bela bluza je osnova ženske garderobe.

U prodajnim objektima brenda H&M smo pronašli savršen model za prolećnu sezonu po veoma pristupačnoj ceni!  

Svaka žena u ormaru mora imati nekoliko klasičnih odevnih komada koji će biti baza dobrog stajlinga. Nesumnjivo, njima pripada i bela bluza. Bezvremenska je, savršeno odgovara formalnom stilu, tako da je možete nositi na posao. To je stvar bez koje niko od nas ne može zamisliti svoju garderobu.

Pronašli smo savršen model koji nije samo moderan, već i vrlo pristupačan. Bela bluza sa zabavnim rukavima brenda H&M deo je najnovije kolekcije za proleće/leto 2020. Ima vrlo jednostavan kroj, nije strukirana, ima okrugli izrez sa vezom i izuzetno moderne puf rukave dužine 3/4. Napravljena je od 100% pamuka, prijatna je za nošenje jer omogućava koži da diše. Ova bela H&M bela bluza biće pogodna za tople prolećne i letnje dane.  

Trenutno je dostupna u skoro svim veličinama, kako putem interneta, tako i u prodavnicama popularnog brenda. Ipak, vredi požuriti sa kupovinom, jer je ovaj model iz dana u dan sve popularniji na Instagramu. Influenseri promovišu novi hit, što znači da će se bluza uskoro rasprodati.

Ova moderna bela bluza se može nositi na više načina. Izgledaće dobro sa poslovnim pantalonama, farmericma kao i sa pencil suknjom, pogotovo sa modelima visokog struka. Bluza je dovoljno univerzalna da možete kreirati setove u različitim stilovima: od elegantnih do ležernih - sve zavisi od vaše modne mašte.

Mi volimo odeću koja pruža brojne mogućnosti za različite vrste stajlinga, a ova bluza vam svakako to omogućava.  

Bluza brenda H&M iz nove prolećne kolekcije može biti vaša po ceni od 1299 dinara. Pogledajte i kako influenseri reklamiraju i stilizuju bluzu na Instagramu.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group