Savršen bikini za žene sa velikim grudima

Iako većina pripadnika muškog pola odbija da poveruje u to, žene sa velikim grudima imaju izvesnih problema.

Mnogi od njih se ogledaju u pronalaženju adekvatne garderobe, a naročito udobnog i prijatnog donjeg veša. Još izazovnija situacija je odabir odgovarajućeg kupaćeg kostima. A kako sat polako otkucava i sve se više približavamo letnjem godišnjem odmoru, pronalaženje savršenog bikinija je prvo na listi važnih stvari.

 

Velike grudi su zahtevna kategorija, naročito kada su osuđene samo na gornji deo kupaćeg kostima, bez majice ili topa koji im daje dodatnu potporu. Situacija vam je verovatno i više nego poznata ako imate velike grudi: u butiku ste odabrali najmanje deset modela, ali isprobavajući jedan po jedan, na kraju shvatite da ste ih sve eliminisali. Zašto? Pre svega jer vaše grudi u njima izgledaju kao da će svakog časa eksplodirati. Pa čak i kada u nekom od istih izgledate uljudno, svako saginjanje i plitko skakanje, kao rezultat ima totalni fijasko.

Jedno je sigurno, a to je da na plaži ili bazenu sigurno ne želite da obradujete sve oko sebe predstavom koju nisu očekivali. Zadržati grudi na svom mestu, za dame koje imaju posla sa velikim grudima, zaista je noćna mora u takvim situacijama bez odgovarajućeg kupaćeg kostima. Šta je ono što isti mora da ima? Šta ga čini savršenim? Na šta obratiti pažnju?

Pre svega akcenat je na podršci grudima. Držanju istih na svom mestu, što većina klasičnih bikinija u svakodnevnoj ponudi ne može da vam obezbedi. Potrebno je da odstupite od šablona, i da pronađete možda baš među kombinacijama koje smo izdvojili za vas, model u kom ćete se osećati komforno, prijatno i izgledati zaista očaravajuće.

Dizajnirani tako da imponuju vašoj ženstvenosti, ovi kupaći kostimi su specijalno namenjeni damama sa velikim grudima. Verovatno će vas zadiviti činjenica da postoji toliko različitih modela i stilova kupaćih kostima u najrazličitijim bojama, koji čekaju samo na vas.

Ž.J.

Izvor: Women's Health

 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group