Sa ovim prolećnim komadima iz Zare kreiraćete luksuzne stajlinge

Sa ovim prolećnim komadima iz Zare kreiraćete luksuzne stajlinge

Pogledajte galeriju
Broj slika: 11

Otkrijte prolećne modne komade za koje niko neće verovati da imaju tako pristupačnu cenu.

Proleće nam možda još uvek nije pokazalo svoju najslađu i najtopliju stranu, međutim, pred nama su sunčani dani i moramo se dobro pripremiti da se ne bismo našli nespremni za naglu promenu temperature. To u praksi znači da svoju garderobu moramo opremiti odgovarajućim prolećnim komadima, koji će nam ponuditi neophodan stil, obnovu i udobnost koja nam je potrebna u prelaznim danima nove sezone.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CASS DIMICCO (@cassdimicco)

Pre svega, da bismo postigli sve navedeno, moramo ispočetka da organizujemo garderobu koja je namenjena ovom godišnjem dobu. Tako ćemo identifikovati naše stilske nedostatke, promene koje želimo da napravimo i one komade koji nam više ne odgovaraju ili su završili svoj životni ciklus.  

Istovremeno, moramo imati na umu modne trendove za ovu sezonu. Uostalom, oni su ti koji obnavljaju naš lični stil, a samim tim i izgled. Trendi komadi sezone su "so i biber" garderobe, oni su dodiri koji na diskretan način evoluiraju naš autfit. Za ovu sezonu primećujemo snažnu stilsku ekstrovertnost i mnoge reference iz 90-ih i 2000-ih.

U prolećnoj kolekciji Zare naći ćete sve što vam je potrebno da obnovite svoj stil. Među  novitetima smo pronašli i trendi komade i bezvremensku odeću i dodatke koji će vašem izgledu dodati mnoge stilske poene. Reč je o komadima koji odišu elegancijom i luksuzom, a imaju najpovoljniju cenu na tržištu.

U galeriji smo izdvojili Zara modne artikle koji zaslužuju mesto u vašoj garderobi ovog proleća.  

« 9 10 11 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group