„Ružni“ praznični džemperi koji će popraviti vaše raspoloženje

„Ugly christmas sweaters“ sa irvasima, svetlima, vencima, božićnim citatima (i šta god da ste zamislili) savršen su način da osetite pravo praznično raspoloženje. Odgovarajući praznični džemper treba da ima tri stvari: 1. da bude kič, 2. da vam popravi raspoloženje i 3. da bude topao. Ako ima sve gore navedeno, onda ste uspeli da pronađete savršen džemper za sezonu praznika koja je pred nama.

Ružni božićni džemperi su toliko popularni da čak imaju i svoj dan. Nacionalni dan ružnih božićnih džempera obeležava se svakog trećeg petka u decembru (ove godine 17. decembra) i prema zvaničnom sajtu to je dan radosti i optimizma.

Veliki deo njihovog uspeha je, naravno, posledica pop kulture jer su ružni božićni džemperi „glumili“ u bezbroj serija i filmova. Od filma Bridžit Džons i tog slatkog džempera sa irvasima i svetlima koji je nosio Kolin Fert, do filma Preživeti Božić i žakardog džempera Džejmsa Gandolfinija.  

Božićni džemperi, međutim, mogu se udobno nositi u svakodnevnim izlascima, bez potrebe da idete na božićnu zabavu. Preko slip haljine, sa farmerkama, preko kožnih šortseva visokog struka. Zabavne su i definitivno će učiniti vaš svečani stil posebnim. Ako želite da investirate u jedan, u galeriji pogledajte naše predloge.

« 6 7 8 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group