Rafija: omiljeni letnji trend

Svi se sećamo retro komada od rafije koje su nosile zvezde 50-ih i 60-ih godina.

Kako otkrivaju njihove fotografije, osnovni letnji stil u to vreme bile su ručno rađene torbe od slame, papuče od rafije i veliki pleteni šeširi. Ove godine, komadi od rafije definišu obnovljeni kosmopolitski stil i zaslužuju mesto u našem koferu koji pakujemo za letovanje.

Sigurno je da će se njihove neutralne nijanse savršeno uklopiti sa plavetnilom mora i belim pečanim plažama u stajlinzima sa kaftanima i laganim letnjim haljinama.

Kada govorimo o rafiji, uglavnom mislimo na sandale ili uobičajene torbe i šešire, ali dizajneri su odlučili da obogate naše mogućnosti pletenim haljinama, kardiganima i braletankama u boji peska. Kao suštinski dodaci opuštenoj letnjoj garderobi, upotpunjeni su lanenim komadima bledih tonova, dok je bela najsigurniji izbor. Kao i svake godine, i ove nas velike torbe prate od plaže do popodnevnog izlaska zajedno sa boho haljinom, dok novi dodatak sezone, pleteni slamnati bralet, izaziva naše interesovanje i može se nositi sam sa boemskim suknjama ili preko bele košulje ili majice.

U galeriji smo izdvojili neke od najboljih komada od rafije na tržištu koje možete dodati u vaš kofer:

« 12 13 14 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group