Pronašli smo H&M blejzer koji ćete nositi iznova i iznova tokom cele jeseni

Naši omiljeni modni brendovi već imaju na svojim policama modne artikle za novu sezonu, a razgledajući nove kolekcije dobijamo inspiraciju za nove stilske odevne kombinacije.

Možda imamo kompletnu garderobu sačinjenu od letnjih komada koje ćemo nositi u septembru ukoliko nam temperatura to dozvoljava, ali dolaskom  jeseni želimo da našu kolekciju obogatimo stvarima koje će nam pomoći da izgledamo stilizovano tokom ovog prelaznog perioda.

U jesenjoj sezoni možemo da budemo „zbunjeni“ temperaturom i nismo sigurni koje letnje komade možemo kombinovati sa jesenjim kako bismo kreirali harmoničan autfit koji će predstavljati naš stil, ali i odgovarati godišnjem dobu. Možda je još relativno rano, ali neki komadi zaslužuju da se dodaju našoj kolekciji već sada, posebno ako možemo da ih nosimo u različitim prilikama, a blejzer koji smo pronašli u novoj H&M kolekciji nesumnjivo pokriva sve navedeno.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group