Predlog dana: H&M kombinezon

Modnu inspiraciju svaki put sa lakoćom možemo potražiti u predlozima H&M brenda i njihovoj svakodnevnoj ponudi...

Kao i svake godine, kombinezoni se nalaze na samom vrhu modne liste. Iako spadaju pod jednostavan odevni komad, kombinezon ima veliku funkciju u našim garderoberima. Odlični su za svaku priliku, a naročito u onim trenucima kada ne znamo šta da obučemo ili kada nam kombinovanje različitih odevnih komada ne ide od ruke. Svestrani su i dolaze u bezbroj modela, boja i silueta. 

Danas vam predstavljamo naš dnevni modni predlog koji će vam se sigurno svideti. U pitanju je elegantni kombinezon u crnoj boji koji, iako na prvi pogled deluje vrlo obično, uopšte nije takav. 

Foto: H&M

Kombinezon je izrađen od tkanog materijala sa dubokim prorezom u obliku slova V na prednjoj strani. Skriveni rajsferšlus pozadi i duboki prorez sa dugmetom nalaze se pozadi, dok su dugi rukavi, odnosno manžetne dekorisane šlicem i dugmetom. Odvojivi pojas za vezivanje u struku, naglašava siluetu, a široke, ravne nogavice sa faltama omogućavaju slobodu kretanja i udobnost.

Kombinezon možete nabaviti na sajtu brena H&M po ceni od 6,999 dinara.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group