Pozvani ste na svadbu? 10 Zara haljina za kreiranje najelegantnijeg stajlinga

Letnja sezona je počela i pored sanjarenja o odmoru pored mora donosi nam i pozivnice za venčanja. To znači da morate razmišljati, pretraživati i na kraju kreirati stajling koji će vas učiniti najbolje odevnim gostom.

Kodeks oblačenja povezan je sa lokacijom i stilom venčanja. Na primer, važno je planirati stajling u zavisnosti do toga da li će se svadba održati u gradu ili na ostrvu, na plaži ili na tradicionalnijoj destinaciji, kao i u koje doba dana će se održati. U svakom slučaju, izbori koje možete napraviti su različiti i sigurno je da ćete moći da smislite onaj koji vam najviše odgovara.

Najsigurniji izbor je naravno onaj koji većina žena pravi, odnosno haljine. Mini, midi ili maksi haljine su najelegantniji način da se stvori uredan izgled koji odgovara formalnoj prilici kao što je ceremonija venčanja. Istovremeno, haljine su idealne za letnji period, jer su savršen način da se sa stilom izborite sa visokom temperaturom. Naravno, one su udobne, a nove kolekcije brendova nude tako široku paletu dizajna da je sigurno da ćete pronaći idealnu haljinu u zavisnosti od vašeg ličnog stila.

Za dodatnu pomoć, pogledali smo novu kolekciju za leto 2022. brenda Zara i izdvojili deset haljina koje su neophodne za letnje venčanje. Što se tiče nijansi, zemljane poput bež, braon i pastelne poput jorgovana su sinonim za eleganciju i pružaju vam priliku da eksperimentišete sa stajlingom. U slučaju da želite da pratite trendove sezone, veoma su zanimljive satenske haljine jarke boje poput plave ili haljina sa ženstvenim izrezima.  

U galeriji pogledajte naše predloge i izaberite haljinu koja vam se najviše dopada!  

« 8 9 10 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group