Power Dressing - 10 blejzera koji odgovaraju svim jesenjim stajlinzima

Ovo je komad koji ne bi trebalo da nedostaje u vašoj kolekciji.

Po definiciji, „power dressing“ označava način oblačenja kojim neko pokazuje da ima moćnu poziciju. Od 70-ih godina do danas značenje ovog izraza se dosta promenilo, modernizovalo se i sada nam ne pada na pamet dosadna odeća kada pomislimo na „moćno“ oblačenje. Sada je „power dressing“ odeća koja čini da se žena oseća samouvereno i dokazuje da je njen stil način izražavanja i produžetak njene ličnosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by StreeTrends (@streetrends)

Ako spadate u kategoriju žena koje vole da prave spiskove svega što žele da nabave kada počne nova sezona, svakako biste trebali postaviti blejzere na jedno od prvih mesta. To je definicija moćnog oblačenja, idealna za predstojeću jesen dok se slaže sa svim komadima iz vašeg ormara - sa suknjama i haljinama bilo koje dužine, sa farmerkama i pantalonama, sa kombinezonima i kilotama. Blejzeri ili sakoi će biti prvi odgovor koji vam padne na pamet kada se pitate „Koji je pravi odevni komad za moj današnji izgled?“, dok će vam oni pomoći da usvojite trend slojevitog oblačenja kada temperatura padne.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Grece Ghanem (@greceghanem)

Svakako, kada su u pitanju blejzeri, prva kupovina na koju pomislimo je dizajn u neutralnoj nijansi, poput bele, bež ili vanvremenske crne. Međutim, blejzer u jarkoj nijansi, poput fuksije, crvene ili kraljevsko plave, kombinuje se mnogo lakše nego što mislite i odmah će nadograditi vaš stil. Alternativno, vredi investirati u karirani blejzer, ali i u posebne kombinacije boja sa kojima možete eksperimentisati.

Deset modela iz kolekcija najpoznatijih modnih kuća pogledajte u galeriji fotografija.

« 8 9 10 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group