Pleteni prsluk: 6 načina za nošenje najsvestranije trikotaže

Šta znači kada kažemo da je neka odeća fleksibilna? Uglavnom to znači da se može koristiti na mnogo načina i može se kombinovati sa svim drugim komadima u vašoj garderobi.

U ovoj kategoriji nalazimo, na primer, karirani sako, belu košulju, crne pantalone. To jest,  odeću koja se nalazi u kapsul garderobi, a njoj bismo dodali i pleteni prsluk.

Pleteni prsluk je svestran jer, kao što smo već rekli, može se kombinovati sa velikom lakoćom. To je jedan od onih odevnih komada sa kojim možete stvoriti bezbroj slojevitih stajlinga i od toga dobijate dvostruku pobedu. Prvo, znate šta da obučete po čudnom jesenjem vremenu (hladno ujutro, vruće popodne, pa opet hladno). Drugo, pred vama je toliko kreativnih stajlinga. Generalno, potvrđuje moto „jedan odevni predmet, bezbroj kombinacija“.

Zaista, sa prslukom možete učiniti stilska "čuda". Nosite ga preko haljina, preko majica i omiljenih farmerki, sa slip suknjama i košuljama, ispod širokih odela. Iako se većinu vremena poistovećuje sa prepi stilom, to uopšte ne mora da vas ograničava. U zavisnosti od dizajna i stila, možete ga prilagoditi svom ličnom stilu.

Od jednobojnih modela u zemljanim tonovima do zabavnih dezena, prsluk je najsvestraniji komad jeseni, a u galeriji pogledajte modele koje nam predlažu modni brendovi ove jeseni.

« 1 2 3 4 5 6 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group