Parke, bomber i kožne - 11 najmodernijih jakni ove jeseni

Svake jeseni vraćamo se vanvremenskim hitovima: kožna bajkerska jakna, bež mantil i kaput ravnog kroja.

Ipak, na sezonskim revijama dizajneri su nudili mnoge modne alternative. Sportske jakne u duhu devedesetih, koje prelaze iz sezone u sezonu, nisu zanemarene. Ove jeseni ne bi trebalo da se nose samo uz sportsko-šik odeću, već i uz stroge suknje do kolena. Neka vas inspiriše pista Versace, koja je besprekorno spajala trenerke sa visokim potpeticama i elegantnim torbama.

Umesto uskih kožnih jakni, došle su klasične kožne jakne. Ove sezone podjednako su relevantni i bajkerski modeli "sa muškim ramenima" i ženstvene jakne od antilopa. Postoji još modernija alternativa - jakna od kože u stilu košulje. Takozvana shacket ovog leta postala je pravi hit, a na jesen će postati još popularnija.  

Ali, možda, najsvestranija i omiljena opcija je prošivena jakna. Ove sezone treba obratiti pažnju na obimne i krop modele. Jednako su relevantne i jakne sa visokim kragnama, kao i modeli u safari stilu sa velikim džepovima u boji peska.

Naravno, ovi modeli najviše odgovaraju toplom septembarskom vremenu i treba ih nositi sa farmerkama ili maskirnim kargo pantalonama.

U galeriji smo izdvojili modele na koje treba obratiti pažnju ove sezone, pre nego što krenete u kupovinu nove jakne.

« 9 10 11 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group