Moda - Shopping

Paciotti promena koja najavljuje proleće 2019

Kolekcija proleće/leto`19 veoma je važna za istoriju brenda CESARE PACIOTTI jer će biti upamćena po promeni kompanijskog loga.

Počevši od sezone proleće/leto`19, prva Maison linija biće potpisana kao „Paciotti“, zbog kraćeg i direktnijeg naziva. Ova kolekcija dizajnirana je da bi učvrstila i ojačala odnos sa globalnim i cool kupcima, ali i da bude u korak sa novom erom, koja zahteva jasne i kratke poruke.

MUŠKA KOLEKCIJA

Želja da se stvore posebni i jedinstveni predmeti, u kombinaciji sa dugom tradicijom italijanskog zanata, doveli su do kreiranja kolekcije sa velikim izborom ručno rađene obuće, namenjene muškarcima koji vole da nose luksuznu obuću. Muška kolekcija proleće/leto`19 bogata je ručno rađenim cipelama: pronađite klasične cipele sa pertlama, izrađene od dragocenih materijala poput krokodilske i kože guštera ili klasične cipele sa metalnim detaljima koji ih čine apsolutno jedinstvenim – rock i cool.  Klasične "džepne" mokasinke sa metalnim lancima izrađene su od najmekšeg antilopa; boje su klasične: tamno braon, čokoladna, plava i burgundi boja. Đon je napravljen od veoma fleksibilne i kvalitetne kože u tonu sa bojom antilopa. Kolekcija sadrži i obuću namenjenu svakodnevnom nošenju: patike inovativnog i drugačijeg oblika koje su postale glamurozan „must have“ dodatak svakodnevnom outfitu.

ŽENSKA KOLEKCIJA

Boje, zabava, lakoća i elegancija: ključne su reči Paciotti ženske kolekcije za proleće/leto`19. Kolekcija je osmišljena i kreirana za ženu koja voli da eksperimentiše sa bojama i stilom, da bude elegantna i kroz outfit pokaže svoj stav.  Kolekcija je kontasna igra materijala i detalja: denim i platna su savršeno kombinovana sa kožom pitona, koji se savršeno uklapa u izgled sandala. Koža jegulje, klasičan je i dragocen materijal, korišćen za ikonične Paciotti štikle sa metalnim detaljima. Metalne narukvice inspirisane 80-im, koriste se na antilop sandalama pogodnim za večernje izlaske. Koža leoparda i ponija korišćena je za izradu kaubojskih čizama, koje su „must have“ aksesoar kolekcije proleće/leto `19.

Odabrani modeli prolećne kolekcije dostupni su u prodavnici CESARE PACIOTTI u Beogradu – Knez Mihailova 33 i multibrand radnjama FASHION&FRIENDS u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu.

  • Ključne reči: 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group